Babagan awake dhewe

Tianjin Sanon Steel Pipe Co.,LTD.

Perusahaan Cabang lan Departemen Internasional Kanggo Perusahaan Fitting Pipa Hebei Hong Cheng

Pipa Sanon Kab

Kita Salah sawijining Perusahaan Profesional sing Integrasi Produksi Pipa, Adol lan Ekspor.Perusahaan iki diadegake ing taun 1992. Jembaré 0,1 yuta meter persegi.
Ana 520 Karyawan, 3 Wong Insinyur Senior, 12 Wong Insinyur lan 150 Wong Teknis Profesional.Kapasitas Produksi Taunan Luwih Saka 20.000 Ton, Lan Omzet Pipa Luwih saka 50.000 Ton.
Perusahaan Wis Lulus Sertifikasi Sistem Manajemen Mutu Internasional ISO9001, Sertifikasi Sistem Manajemen Lingkungan ISO14001, Sertifikasi Sistem Manajemen Kesehatan lan Keselamatan Kerja OHSAS18001, Lisensi Pabrikan Peralatan Khusus Pipa Tekanan, Sertifikasi Masyarakat Klasifikasi China, Otentikasi Anggota Jaringan Pabrik Aksesoris Listrik China lan Peralatan Kimia Perusahaan China Otentikasi Anggota Jaringan Pasokan Lan Sateruse.

Perusahaan Nduwe Peralatan Produksi Maju, Peralatan Deteksi Lengkap Lan Daya Teknologi sing Kuwat.Tianjin Sanon Steel Pipe Co., Ltd. minangka Pemasok Profesional lan Produsen Pipa Baja lan Fitting Pipa Ing China.
Penjualan Tahunan: 120.000 Ton Pipa Paduan, Persediaan Tahunan: Luwih saka 30.000 Ton Pipa Paduan.

 

Produk Utama Perusahaan Kita kalebu: Pipa Boiler Akun 40%;Akun Pipa Line Kanggo 30%;Pipa Petrokimia Akun 10%;Akun Tabung Penukar Panas Kanggo 10% ;Pipa Mekanik Akun Kanggo 10%.Jumlah Produk: Jajaran Produk Utama Kita KalebuSA106B, 20 g,Q345,12Cr1MoVG, 15CrMoG, Cr5Mo, 1Cr9Mo, 10CrMo910, LanA335P5/P9/P11/P12/P22/P91/P92.

Bahan Pipa Baja Paduan Anggere:

Pipa Boiler

ASTM A335/A335M-2018: P5, P9, P11, P12, P22, P91, P92; GB/T5310-2017: 20mng, 25mng, 15mog, 25mogr movg;ASME SA-213/SA- 213M: T11, T12, T22, T23, T91, P92, T5, T9, T21;

Pipa Petrokimia Kab

GB9948-2006:15MoG,20MoG,12CrMoG,15CrMoG,12Cr2MoG,12CrMoVG,20G,20MnG,25MnG;GB6479-2013:12rCrMoVG 12Cr2Mo, 12Cr5Mo, 10MoWVNb, 12SiMoVNb;

Tabung Penukar Panas Kab

SA210C/T11 T12, T22.T23, T91.T92

Pipa Baja Seamless Berkualitas Tinggi Iki Diprodhuksi kanthi Temenan Kanggo Nyukupi Standar Industri Lan Dikenal Amarga Kekuwatan, Ketahanan Korosi, Lan Umur Panjang.

Ana 420 Set Perlengkapan Kunci Kayata Mesin Dorong, Press, Tungku Perawatan Panas Gedhe, Mesin Alur, Gergaji, Mesin Ekstrusi Tee, Palu Plywood, Mesin Sandblasting Gedhe Lan Lsb.
Area Produksi Pipa Baja Utamane Tpco Seamless, Shanghai Bao Steel, Chengdu Steel Vanadium, Yangzhou Chengde, Hengyang Steel, Baotou Steel Group lan Yangzhou Longchuan.Lan Wis Dadi "Dealer Sah", Tenaga Listrik, Metalurgi, Gas Kutha, Jaringan Pipa Panas, Pembuatan Kapal Lan Teknik Pipa Liyane. Jujur Lan Amanah.Produk Kita Adol Ing saindenging Globe Ing Wilayah Kaya Asia Tenggara, Timur Tengah, Amerika Utara lan Amerika Kidul.
Looking Head, Kita Mutusake Kanggo Nglayani Pelanggan Kanthi Barang Asli Kita, Layanan Apik Lan Sikap Ikhlas Lan Mbangun Masa Depan Sing Cerah Bareng.

Budaya perusahaan

Visi Perusahaan
Kanggo dadi pemasok layanan pipa lan solusi proyek sing misuwur ing saindenging jagad.

Misi Perusahaan
nggabungake sumber daya kualitas dhuwur saka pabrik baja gedhe, nyedhiyani pelanggan karo solusi project lengkap lan efektif lan produk unggul.
Supaya pabrik baja bebas saka kuwatir, supaya pelanggan yakin.
kontribusi kanggo masyarakat nalika nggawe urip materi lan spiritual sing luwih apik kanggo karyawan.

Nilai Perusahaan
Integritas, efisiensi, altruisme, rasa syukur

cq
大口径3
WJJKH$MD58AG{BI[FAQ(XWT
库存2