solusi

PIPA ALLOY PROFESIONAL

PRODUK

  • Overview of Boiler pipe

    Tinjauan Pipa Boiler

    Kelas: tabung baja Seamless pikeun boilers tekanan tinggi / lemah sareng sedeng 10,20 jsb GB3087 High qualuty karbon struktural pipa ateel seamless pikeun manufaktur rupa béda tina boilers tekanan lemah sareng sedeng.SA106B, SA106C ASME SA106 SA179/ SA192/ SA210A1, SA210C/ T11, T12, T22, T23, T91, T92 ASME SA179/192/210/213 P11, P12, P22, P29, P3, P22, P3. , ST45.8, 15Mo3, 13CrMo44, 10CrMo910 DIN17175 P195GH, P235GH, P265GH, 16Mo3 EN102...

  • Overview of Mechanical Tubes / Chemical & Fertilizer Pipes

    Tinjauan Tabung Mékanis / Kimia & ...

    Standar Kelas OD Ketebalan Katerangan ASTM A106 106B 106C 21.3-914mm 2-150mm pipa baja ASTM A213 T5 T9 T11 T12 T22 T91 19-127mm 2-20mm Panas exchanger pipa baja ASTM A335 P5 P29mm ASTM A335 P5 P29 P. pipa baja ASTM A333 Gr6 Gr8 Gr10 21.3-914mm 2-80mm Pipa baja pipa hawa low EN10216-2 P195GH P235GH P265GH 16Mo3 13CrMo4-5 10CrMo9-10 15NiCuMo9-10 15NiCuMo9-10 15NiCuMo9-10 15NiCuMo9-10-15NiCuMo4Nb1-15B6C-MoNb1-15B6C-90Nb1-15B6C-90Nb1...

  • Overview of Petroleum Pipes Structure Pipes

    Tinjauan Pipa Minyak Bumi Struktur Pipa

    UKURAN: 19-914MM * 2-150MM kategori Produk Steel kelas Standar Aplikasi tabung baja Seamless pikeun rékayasa mékanis jeung normalstructure 10.20.35.45.Q345.Q460.Q490.Q620.GB / T8162 tabung baja Seamless pikeun manufaclumg pipelines pipe fittings equipments jeung struktur mechanlcal 42CrMo.35CrMo.42CrMo.40CrNiMoA.12cr1MoV 1018.1026.8620.4130.4140 ASTM A519 S235JRH.S273J0H.S275J2H.S355J0H.S355NLH.S355J2H EN10210 A53A.A53B.SA53A.SA53B ASTM A53/ASME SA...

  • Overview of Other Pipes&Fitting Series

    Tinjauan Pipa Séjén&Seri Pas

    ASME SA-234/SA-234M NO Kelas ① Komponén Kimia % Harta Mékanis C Mn PS Si Cr Mo Ni Cu V Nb N Al Ti Zr WB Tensile MPa Ngahasilkeun MPa Manjangkeun L/T handness HB 1 WPB ②③④⑤⑥ ≤ 0.6⑥ ≤ 0.93 0,050 ≤ 0,058 ≥ 0,10 ≤ 0,40 ≤ 0,15 ≤ 0,40 ≤ 0,40 ≤ 0,08 — — — — — — — 415- 585 ≥240% 22/140

Percanten ka kami, pilih kami

Tentang Kami

  • factory (3)
  • factory (1)
  • factory (2)

Katerangan ringkes:

Kami Hiji Usaha Profesional Anu Ngahijikeun Produksi Pipa, Ngajual Sareng Ékspor.Pausahaan Diadegkeun Taun 1992. Ngawengku Legana 0,1 Juta Méter pasagi.
Aya 520 Karyawan, 3 Di antarana Insinyur Senior, 12 Di antarana Insinyur Jeung 150 Di antarana Tenaga Téknis Profesional.Kapasitas Produksi Taunan Langkung Ti 20.000 Ton, Sareng Omzet Pipa Langkung Ti 50.000 Ton.

Ilubiung dina kagiatan paméran

ACARA & TRADE nembongkeun

  • Pipa baja alloy Seamless ASTM A335

    ASTM A335 P5 Nyaéta Alloy Steel Seamless Ferritic Suhu Luhur Pipa Standar Amérika.Alloy Tube Nyaéta Jenis Tube Steel Seamless, Kinerjana Langkung Luhur Ti Tube Steel Seamless Umum, Kusabab Tube Steel Seamless Ieu ngandung langkung C, Kinerjana Kurang Ti Biasa ...

  • Wilujeng Poé Méi

    Poé Buruh Internasional, ogé katelah "Poé Buruh Internasional 1 Méi", "Poé Démonstrasi Internasional" nyaéta libur nasional di leuwih ti 80 nagara di dunya. Dina tanggal 1 Méi unggal taun. dunya.Unggal extraor ...

  • ASTM A53 Seamless Steel Tube

    Standar ASTM A53 / A53M / ASME SA-53 / SA-53M Aplikasi: cocog pikeun bantalan sareng bagian bantalan, ogé pikeun pipa uap, cai, gas sareng hawa.proses manufaktur tube baja Seamless.According kana prosés manufaktur na, tube baja seamless dibagi kana panas digulung tube baja seamless, dr tiis ...

  • pangaweruh dasar pipe baja alloy seamless

    tube alloy bisa dibagi kana: tube alloy low, tube struktur alloy, tube alloy tinggi, tahan panas asam tube stainless, tube alloy suhu luhur.Tabung baja pikeun pipa, alat-alat termal, industri mékanis, minyak bumi, pangeboran géologis, wadahna, industri kimia, tujuan husus s ...

  • Pasar Saham Steel

    Salaku harga terus naek rojongan urus laun ngaruksak, gandeng ku faktor macroeconomic panganyarna tina gangguan dampak harga ieu laun dirévisi, jadi nurutan-up harga pasar mimiti laun jadi rasional.Di sisi séjén, jeung akumulasi bertahap ...

  • NISCO
  • Stemcor
  • xc
  • CSSC
  • reliance-industries-acquires-stake-in-eros-international
  • total
  • zx
  • LT
  • OMV
  • Kuait Airport
  • Tata
  • Thyssenkrupp