solusi

PIPA ALLOY PROFESIONAL

PRODUK

  • Spésifikasi pikeun Casing sareng Tubing API SPESIFIKASI 5CT EDISI kasalapan-2012

    Spésifikasi pikeun Casing sareng Tubing API SPESIFIKASI...

    Tinjauan Standar: API 5CT Alloy Atawa Henteu: Teu Kelas Grup: J55, K55, N80, L80, P110, jsb Aplikasi: Oiled & Casing Pipe Kandel: 1 - 100 mm Perlakuan Permukaan: Salaku sarat customer urang diaméterna Luar (Babak): 10 - 1000 mm Téhnik: Hot Rolled Panjang: R1, R2, R3 perlakuan panas: Quenching & Normalizing Bagéan Wangun: Babak Pipa Husus: Short gabungan Tempat Asal: Cina Dianggo: Oiled na Gas sertifikasi: ISO9001: 2008 Test: NDT Applicati ...

  • Tinjauan Pipa Boiler

    Tinjauan Pipa Boiler

    Kelas: tabung baja Seamless pikeun boilers tekanan tinggi / lemah sareng sedeng 10,20 jsb GB3087 High qualuty karbon struktural pipa ateel seamless pikeun manufaktur rupa béda tina boilers tekanan lemah sareng sedeng.SA106B, SA106C ASME SA106 SA179/ SA192/ SA210A1, SA210C/ T11, T12, T22, T23, T91, T92 ASME SA179/192/210/213 P11, P12, P22, P3, P22, P3, P22, P28, P3 , ST45.8, 15Mo3, 13CrMo44, 10CrMo910 DIN17175 P195GH, P235GH, P265GH, 16Mo3 EN10216...

  • Tinjauan Tabung Mékanis / Pipa Kimia & Pupuk

    Tinjauan Tabung Mékanis / Kimia & ...

    Standar Kelas OD Ketebalan Catatan ASTM A106 106B 106C 21.3-914mm 2-150mm pipa baja ASTM A213 T5 T9 T11 T12 T22 T91 19-127mm 2-20mm Panas exchanger pipa baja ASTM A335 P5 P29mm ASTM A335 P5 P29mm pipa baja ASTM A333 Gr6 Gr8 Gr10 21.3-914mm 2-80mm Pipa baja pipa suhu rendah EN10216-2 P195GH P235GH P265GH 16Mo3 13CrMo4-5 10CrMo9-10 15NiCuMo9-10 15NiCuMo9-10 15NiCuMo9-10 15NiCuMo9-10N-CuMo4Nb1-15-CuMoNb1-15-CuMoNb1-15-CuMoNb1-15-CuMoNb1...

  • Tinjauan Pipa Minyak Bumi Struktur Pipa

    Tinjauan Pipa Minyak Bumi Struktur Pipa

    UKURAN: 19-914MM * 2-150MM kategori Produk Steel kelas Standar Aplikasi tabung baja Seamless pikeun rékayasa mékanis jeung normalstructure 10.20.35.45.Q345.Q460.Q490.Q620.GB / T8162 tabung baja Seamless pikeun manufaclumg pipelines pipe fittings equipments jeung struktur mechanlcal 42CrMo.35CrMo.42CrMo.40CrNiMoA.12cr1MoV 1018.1026.8620.4130.4140 ASTM A519 S235JRH.S273J0H.S275J2H.S355J0H.S355NLH.S355J2H EN10210 A53A.A53B.SA53A.SA53B ASTM A53/ASME SA...

Percanten ka kami, pilih kami

Tentang Kami

  • perlakuan panas
  • Produksi bengkel pipa baja Seamless
  • Jalur produksi bengkel pipa baja Seamless

Katerangan ringkes:

Kami mangrupikeun Perusahaan Profesional Anu Ngahijikeun Produksi Pipa, Ngajual sareng Ékspor.Pausahaan Diadegkeun Dina 1992. Ngawengku Legana 0,1 Juta Méter pasagi.
Aya 520 Karyawan, 3 Di antarana Insinyur Senior, 12 Di antarana Insinyur Jeung 150 Di antarana Tenaga Téknis Profesional.Kapasitas Produksi Taunan Langkung Ti 20.000 Ton, Sareng Omzet Pipa Langkung Ti 50.000 Ton.

Ilubiung dina kagiatan paméran

ACARA & TRADE nembongkeun

  • Perbandingan kinerja antara pipa baja seamless sareng pipa tradisional

    Dina kaayaan normal, pipa baja standar GB / T8163 cocog pikeun minyak, minyak sareng gas sareng média umum kalayan suhu desain kirang ti 350 ℃ sareng tekanan kirang ti 10.0MPa; Pikeun média minyak sareng minyak sareng gas, nalika suhu desain langkung ageung. 350 ° C atanapi tekanan ngaleuwihan 10.0MPa, ...

  • Produsén profésional pipa baja sareng kelengkapan di Cina - SANONPIPE

    Tianjin Sanon Steel Pipe Co., Ltd. nyaéta supplier profésional sareng produsén pipa baja sareng fitting pipa di Cina, kalayan langkung ti 30 taun pangalaman suplai pipa profésional.Penjualan taunan: 120,000 ton pipa alloy, inventaris taunan: langkung ti 30,000 dugi ka ...

  • Bubuka ka pipa boiler anu biasa dianggo (2)

    15Mo3 (15MoG): Éta pipa baja dina standar DIN17175.Ieu mangrupakeun tube baja karbon molybdenum diaméterna leutik pikeun alat keur ngagolakkeun na superheater, sarta tipe pearlescent baja kakuatan panas.Dina 1995, éta transplanted ka GB5310 sarta ngaranna 15MoG.Komposisi kimiana basajan, tapi ngandung molybdenu ...

  • Bubuka keur ilahar dipaké boiler tubing

    20G: GB5310-95 ditampa baja baku (kelas saluyu asing: Jérman urang ST45.8, Jepang STB42, Amérika Sarikat SA106B), nyaéta pipa baja alat keur ngagolakkeun paling ilahar dipake, komposisi kimia jeung sipat mékanis jeung 20 plat dasarna sarua.baja ngabogaan st tangtu ...

  • Beda antara pipa baja alloy sareng pipa baja seamless sareng naon bahanna

    Pipa baja alloy utamana dipaké dina pembangkit listrik, pembangkit listrik tenaga nuklir, alat keur ngagolakkeun tekanan tinggi, superheater suhu luhur, reheater sarta tekanan tinggi na hawa tinggi pipa jeung alat lianna.Éta didamel tina baja karbon kualitas luhur, baja struktural alloy sareng baja tahan panas stainless ku ...

  • NISCO
  • Stemcor
  • xc
  • CSSC
  • reliance-industries-acquires-stake-in-eros-internasional
  • total
  • zx
  • LT
  • OMV
  • Bandara Kuait
  • Tata
  • Thyssenkrupp