solusi

PIPA PADU PROFESIONAL

PRODUK

  • SPESIFIKASI API Casing and Tubing 5CT NINTTH EDITION-2012

    SPESIFIKASI API Casing and Tubing...

    Standar Ringkesan: Paduan API 5CT Utawa Ora: Ora Klompok Kelas: J55, K55, N80, L80, P110, etc. Teknik: Hot Rolled Length: R1,R2,R3 Heat treatment: Quenching & Normalizing Section Shape: Round Special Pipe: Short joint Place of Origin: China Usage: Oiled and Gas Sertifikasi: ISO9001:2008 Test: NDT Applicati...

  • Gambaran Umum Pipa Boiler

    Gambaran Umum Pipa Boiler

    Kelas: Tabung baja mulus kanggo boiler tekanan dhuwur / kurang lan medium 10,20 lsp. GB3087 Pipa ateel struktural karbon berkualitas tinggi kanggo manufaktur macem-macem jinis boiler tekanan rendah lan medium.SA106B, SA106C ASME SA106 SA179/ SA192/ SA210A1, SA210C/ T11, T12, T22, T23, T91, T92 ASME SA179/192/210/213 P11, P12, P22, P3. , ST45.8, 15Mo3, 13CrMo44, 10CrMo910 DIN17175 P195GH, P235GH, P265GH, 16Mo3 EN10216...

  • Ringkesan Tabung Mekanik / Pipa Kimia & Pupuk

    Ringkesan Tabung Mekanik / Kimia & ...

    Keterangan Ketebalan OD Kelas Standar ASTM A106 106B 106C 21.3-914mm 2-150mm pipa baja ASTM A213 T5 T9 T11 T12 T22 T91 19-127mm 2-20mm Pipa baja penukar panas ASTM A335 P5 P29mm ASTM A335 P5 P29mm pipa baja ASTM A333 Gr6 Gr8 Gr10 21.3-914mm 2-80mm Pipa baja pipa suhu rendah EN10216-2 P195GH P235GH P265GH 16Mo3 13CrMo4-5 10CrMo9-10 15NiCrMo9-10 15NiCuMo9-10 15NiCuMo9-10 15NiCuMo9-10 15NiCuMo9-10-15NiCu-MoNb1-15B1-MoNb15B6C-2Nb-15B1-MoNb1...

  • Gambaran Umum Struktur Pipa Petroleum

    Gambaran Umum Struktur Pipa Petroleum

    SIZE: 19-914MM * 2-150MM kategori produk Steel kelas Standar Aplikasi tabung baja mulus kanggo mechanical engineering lan struktur normal 10.20.35.45.Q345.Q460.Q490.Q620.GB / T8162 tabung baja rapi kanggo manufaclumg pipelines pipe fitting peralatan lan struktur mechanlcal 42CrMo.35CrMo.42CrMo.40CrNiMoA.12cr1MoV 1018.1026.8620.4130.4140 ASTM A519 S235JRH.S273J0H.S275J2H.S355J0H.S355NLH.S355J2H EN10210 A53A.A53B.SA53A.SA53B ASTM A53/ASME SA...

Dipercaya kita, pilih kita

Babagan awake dhewe

  • perawatan panas
  • Produksi bengkel pipa baja mulus
  • Lini produksi bengkel pipa baja mulus

Katrangan singkat:

We are One Professional Enterprise sing Integrasi Produksi Pipa, Sade lan Ekspor.Perusahaan iki diadegake ing taun 1992. Jembaré 0,1 yuta meter persegi.
Ana 520 Karyawan, 3 Wong Insinyur Senior, 12 Wong Insinyur lan 150 Wong Teknis Profesional.Kapasitas Produksi Taunan Luwih Saka 20.000 Ton, Lan Omzet Pipa Luwih saka 50.000 Ton.

Melu kegiatan pameran

ACARA & TRADE Shows

  • Perbandingan kinerja antara pipa baja mulus lan pipa tradisional

    Ing kahanan normal, pipa baja standar GB / T8163 cocok kanggo lenga, lenga lan gas lan media umum kanthi suhu desain kurang saka 350 ℃ lan tekanan kurang saka 10.0MPa; Kanggo media lenga lan lenga lan gas, nalika suhu desain ngluwihi 350 ° C utawa tekanan ngluwihi 10.0MPa, ...

  • Produsen profesional pipa baja lan fitting ing China - SANONPIPE

    Tianjin Sanon Steel Pipe Co., Ltd. minangka pemasok profesional lan produsen pipa baja lan fitting pipa ing China, kanthi pengalaman pasokan pipa profesional luwih saka 30 taun.Penjualan taunan: 120,000 ton pipa campuran, persediaan taunan: luwih saka 30,000 nganti ...

  • Pambuka kanggo pipa boiler sing umum digunakake (2)

    15Mo3 (15MoG): Iki minangka pipa baja ing standar DIN17175.Iku tabung baja karbon molybdenum diameter cilik kanggo boiler lan superheater, lan jinis pearlescent baja kekuatan panas.Ing taun 1995, ditransplantasikan menyang GB5310 lan dijenengi 15MoG.Komposisi kimia iku prasaja, nanging ngandhut molybdenu ...

  • Pambuka kanggo pipa boiler sing umum digunakake

    20G: GB5310-95 baja standar acceptance (bahan sing cocog manca: Jerman ST45.8, Jepang STB42, Amerika Serikat SA106B), punika paling umum digunakake boiler steel pipe, komposisi kimia lan mechanical lan 20 piring Sejatine padha.Baja nduweni st ...

  • Bentenipun antarane pipa baja campuran lan pipa baja sing mulus lan apa bahane

    Pipa baja paduan utamané digunakake ing pembangkit listrik, pembangkit listrik tenaga nuklir, ketel tekanan dhuwur, superheater suhu dhuwur, reheater lan pipa lan peralatan suhu dhuwur lan tekanan dhuwur liyane.Iki digawe saka baja karbon berkualitas tinggi, baja struktural campuran lan baja tahan panas tahan karat dening ...

  • NISCO
  • Stemcor
  • xc
  • CSSC
  • reliance-industries-entuk-stake-in-eros-international
  • gunggung
  • zx
  • LT
  • OMV
  • Bandara Kuait
  • Tata
  • Thyssenkrupp