solusi

PIPA PADU PROFESIONAL

PRODUK

  • Overview of Boiler pipe

    Gambaran Umum Pipa Boiler

    Kelas: Tabung baja mulus kanggo boiler tekanan dhuwur / kurang lan medium 10,20 lsp. GB3087 Pipa ateel struktural karbon berkualitas tinggi kanggo nggawe macem-macem jinis boiler tekanan rendah lan medium.SA106B, SA106C ASME SA106 SA179/ SA192/ SA210A1, SA210C/ T11, T12, T22, T23, T91, T92 ASME SA179/192/210/213 P11, P12, P22, P28, P3. , ST45.8, 15Mo3, 13CrMo44, 10CrMo910 DIN17175 P195GH, P235GH, P265GH, 16Mo3 EN102...

  • Overview of Mechanical Tubes / Chemical & Fertilizer Pipes

    Ringkesan Tabung Mekanik / Kimia & ...

    Ketebalan OD Kelas Standar ASTM A106 106B 106C 21.3-914mm 2-150mm pipa baja ASTM A213 T5 T9 T11 T12 T22 T91 19-127mm 2-20mm Pipa baja penukar panas ASTM A335 P5 P29mm ASTM A335 P5 P29mm pipa baja ASTM A333 Gr6 Gr8 Gr10 21.3-914mm 2-80mm Pipa baja pipa suhu rendah EN10216-2 P195GH P235GH P265GH 16Mo3 13CrMo4-5 10CrMo9-10 15NiCuMo9-10 15NiCuMo9-10 15NiCuMo9-10 15NiCuMo9-10 15NiCuMo9-10-15B3CuMoNb1-15B6C-MoNb1-15B6C-90Nb-15B6C-90Nb1...

  • Overview of Petroleum Pipes Structure Pipes

    Ringkesan Struktur Pipa Petroleum Pipa

    SIZE: 19-914MM * 2-150MM kategori produk Steel kelas Standar Aplikasi tabung baja mulus kanggo mechanical engineering lan struktur normal 10.20.35.45.Q345.Q460.Q490.Q620.GB / T8162 tabung baja rapi kanggo manufaclumg pipelines pipe fittings peralatan lan struktur mechanlcal 42CrMo.35CrMo.42CrMo.40CrNiMoA.12cr1MoV 1018.1026.8620.4130.4140 ASTM A519 S235JRH.S273J0H.S275J2H.S355J0H.S355NLH.S355J2H EN10210 A53A.A53B.SA53A.SA53B ASTM A53/ASME SA...

  • Overview of Other Pipes&Fitting Series

    Ringkesan Seri Pipa & Fitting Liyane

    ASME SA-234/SA-234M NO Grade ① Komponen Kimia % Sifat Mekanik C Mn PS Si Cr Mo Ni Cu V Nb N Al Ti Zr WB Tensile MPa Hasil MPa Extend L/T handness HB 1 WPB ②③④⑤⑥ ≤0.630 ≤0.630 ≤0.63 0.050 ≤ 0.058 ≥ 0.10 ≤ 0.40 ≤ 0.15 ≤ 0.40 ≤ 0.40 ≤ 0.08 — — — — — — — 415- 585 ≥240 ≤ 22/140 %

Dipercaya kita, pilih kita

Babagan awake dhewe

  • factory (3)
  • factory (1)
  • factory (2)

Katrangan singkat:

Kita minangka Perusahaan Profesional sing nggabungake Produksi Pipa, Penjualan lan Ekspor.Perusahaan iki diadegake ing taun 1992. Jembaré 0,1 yuta meter persegi.
Ana 520 Karyawan, 3 Wong Insinyur Senior, 12 Wong Insinyur lan 150 Wong Teknis Profesional.Kapasitas Produksi Taunan Luwih Saka 20.000 Ton, Lan Omzet Pipa Luwih saka 50.000 Ton.

Melu kegiatan pameran

ACARA & TRADE Shows

  • Pipa baja paduan mulus ASTM A335

    ASTM A335 P5 minangka Pipa Suhu Tinggi Ferritik Baja Paduan Seamless Standard American.Tabung Paduan Yaiku Sejenis Tube Baja Seamless, Kinerja Luwih Luwih Dhuwur Dibanding Tube Seamless Umum, Amarga Tube Baja Iki Ngandhut Luwih C, Kinerja Kurang Saka Biasa...

  • Sugeng Dina Mei

    Dina Buruh Internasional, uga dikenal minangka "Hari Buruh Internasional 1 Mei", "Dina Demonstrasi Internasional" minangka preian nasional ing luwih saka 80 negara ing saindenging jagad. Tanggal 1 Mei saben taun. donya.Saben ekstra ...

  • ASTM A53 Seamless Steel Tube

    Standar ASTM A53 / A53M / ASME SA-53 / SA-53M Aplikasi: cocok kanggo bagean bantalan lan bantalan, uga kanggo pipa uap, banyu, gas lan udara.Proses manufaktur tabung baja mulus.Miturut proses manufaktur, tabung baja mulus dipérang dadi tabung baja mulus sing digulung panas, kadhemen dr ...

  • Kawruh dhasar pipa baja paduan mulus

    Tabung paduan bisa dipérang dadi: tabung paduan rendah, tabung struktur paduan, tabung paduan dhuwur, tabung tahan karat asam tahan panas, tabung paduan suhu dhuwur.Tabung baja kanggo pipa, peralatan termal, industri mekanik, minyak bumi, pengeboran geologi, wadhah, industri kimia, tujuan khusus ...

  • Pasar Saham Baja

    Minangka rega terus munggah support transaksi mboko sithik weakened, gegandhengan karo faktor macroeconomic anyar saka gangguan saka impact saka rega mboko sithik diubah, supaya rega pasar tindakake-munggah wiwit mboko sithik dadi nyoto. Ing tangan liyane, karo akumulasi bertahap...

  • NISCO
  • Stemcor
  • xc
  • CSSC
  • reliance-industries-acquires-stake-in-eros-international
  • total
  • zx
  • LT
  • OMV
  • Kuait Airport
  • Tata
  • Thyssenkrupp